Woon - en bouwburo is gevestigd in de winkelstraat van Beveren en het enige kantoor dat zo centraal is gelegen. Zo komt uw pand meteen in de kijker in onze ├ętalage!

Wij zijn actief in Beveren en omstreken, regio Waasland. We kennen alle wijken, straten en buurten en weten wat er op de vastgoedmarkt reilt en zeilt. Door onze 30-jarige ervaring in de vastgoedsector, kunnen wij u bijstaan met al onze kennis.

We zijn een familiaal kantoor en vinden dit ook belangrijk! We wensen onze klanten de aandacht te geven die ze verdienen en kennen hen dan ook persoonlijk. Het is deze persoonlijke relatie die we belangrijk vinden zodat kopers en verkoper, huurders en verhuurders hun pand bij ons in portefeuille geven zonder zich verder zorgen te moeten maken.

Een woning te koop of te huur zetten, brengt de dag van vandaag zorgen met zich mee. Doordat de wetgeving voortdurend verandert, bent u als eigenaar vaak niet voldoende op de hoogte. Wij staan u graag bij met raad en daad (aanvragen van epc, elektrische keuring, conformiteitsattes, attest van ovam e.d)

Bij Woon -en bouwburo is uw woning of appartement niet zomaar een dossier of een nummer! Wij zorgen ervoor dat uw onroerend goed een nieuw leven krijgt en dat zonder zorgen met een persoonlijke aanpak.

Contacteer ons vrijblijvend voor een persoonlijk advies!